Welkom op m'n website!

Hoi, Ik ben Jeroen. Geboren in Leiden en opgegroeid in Voorschoten. Als kind was ik altijd bezig met dingen bedenken en maken. Na de middelbare school ben ik in Rotterdam een studie meubels- ontwerpen en maken gaan volgen op het Hout- en Meubileringscollege. Tijdens de opleiding meubelmaker kreeg ik m'n eerste camera. 

Nadat ik de studie succesvol afgerond had groeide de interesse voor fotografie snel. De camera was voor mij een nieuw stuk gereedschap waarmee ik op een hele andere manier een beeld kon maken. Dit werd al snel opgemerkt door een vriend die me meenam naar het eerste festival waar ik zou gaan fotograferen. Al snel volgden er meer festivals waar ik de kans kreeg ervaring als fotograaf op te doen en nieuwe contacten te leggen.

Wat ik zo mooi vind aan fotograferen is dat ik alles uit mijn omgeving creatief kan inzetten voor het maken van een compositie. Ik probeer me zo bewust mogelijk te zijn van mijn omgeving en focus me op het maken van een sterke combinatie van verschillende onderwerpen. Dit kan uit esthetisch oogpunt zijn of juist vanwege een gevoel dat ik ergens bij krijg. Mijn passie in fotografie is om dit zo puur mogelijk in beeld te brengen.

Back to Top